GUY Puan - Şehir Eşleştirmeleri Hakkındaki Sorulara İthafen

BU YAZI Admin TARAFINDAN 8 Kasım 2013 Cuma GÜNÜ YAZILDI. 12 yorum
Arkadaşlar o kadar çok puan şehir sorusu geldi ki. Yorumlar mesajlar vs. Vs.

Yönetim olarak bu tarz sorulara cevap vermeme kararı aldık. Çünkü bu ilanı geçmiş yıllarla karşılaştırıp bir analiz yapmak çok güç.Hem alım sayısı hem alınan iller hem çağrılacak kat hem de puan türü geçmiş yıllarla farkli.

Tüm bu sebeplerden dolayı sizleri yanlış yönlendirme vebaline girmemek için bu tarz sorulara maalesef cevap veremeyeceğiz.

Site olarak az çok puan-şehir eşleşmelerine rehber olacak şekilde bir anket düzenledik. Anketlere katılarak bu yolda ilerleyen tüm guy adaylarına yol göstermiş olacağız.

Son olarak sosyal medyada bir çok felaket tellali, felaket senaryolarını yazmiş durumda.Bunlara aldırış etmeyin. Kalbinizden hangi şehir geçiyorsa onu yazın.Ve en önemlisi azimle çalışmaya devam edin.

Umarız tüm adaylar hak ettiği başarıyı en kısa zamanda yakalarlar.

Unutmayalım.Hiç bir emek karşılıksız kalmayacaktır.

Sağlıcakla kalın. Hayırlı günler. İyi çalışmalar.


Anketimize katılmak için tıklayınız



Www.GelirUzmanligi.Com Yönetimi

12 yorum:

  1. hocam benım puanım 81.587 . denizli istanbul arası kararsızım.sımdı sınavda ıstanbul 100 puandan asağı 2000 kişi , denizli ise 340 kişi sıralayacak.bu noktada hangısı avantajlı olur.acaba mantık hatası mı yapıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet mantık hatası yapmışsınız hocam. İller arasında en büyük puandan en küçük puana sıralama yapılır ve illerin 5 katı sayısı sınava girer. Yani

      İstanbul'a başvuran en yüksek puanlı 5.000 kişi
      Ankara'ya başvuran en yüksek puanlı 3.500 kişi
      Denizli için 850, Zonguldak için 650 kişi sınava girecek.

      Ayrıca puanınız tüm illerde sıralamaya girebilir. Bir sıkıntı yaşamazsınız.

      Sil
    2. cok tesekkur ederim ustad,gec saatte olsa bana vakit ayırdığın için...simdi sunu demek istedim ben;yani sınavda zaten denizli için sıralamaya girebilirsen oradaki rakiplerin totalde 850 kişi ve sen bunların içinden ilk 340 a gireceksin bu aynı zamanda istanbulda ilk 2000 e girmekle aynı sey mi demek istedim

      Sil
    3. Siz mülakat sürecini soruyorsunuz galiba?

      Eğer doğru anladıysam, farkeden bir şey olmayacak. Mesela Ankara Denizliden fazla ama Ankara için çalışan grubun puanları biraz daha yüksek olanlar olacak. Ve iller arasındaki kontenjan-puan dengesi bu sayede sağlanacak. Emin olun mülakat sıralamasına girmede şehirler arasında fazla bir fark olmaz.

      Sil
  2. Hocam benim puanım 76,550 Ankara mı yoksa İstanbul'umu tercih etsem hangisinde şansım daha fazla olur saygılar...

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,

    Benim puanım 74.184, sizce hangi ilden başvurmalıyım? Yardımlarınızı esirgemezseniz müteşekkir olurum. Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar. Puanım 74.184, sizce hangi il için başvurmam dahilinde sınava giriş şansım en yüksek olur ? Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Mrblar bnm puanim 77 ankarayi tercih etmek istiyorum ozellikle polatli ilcesini sansim nedir ne olur yardimci olun kafam iyice karisti simdiden saolun

    YanıtlaSil
  6. 73, 534 le istanbul şansım varmı acaba?

    YanıtlaSil
  7. 73.632 puan ile İstanbul olur mu?

    YanıtlaSil
  8. 73 puanla istanbul gelir mi?

    YanıtlaSil
  9. 73 puanla istanbul gelir mi?

    YanıtlaSil

Yorumunuz Denetlendikten Sonra Yayımlanacaktır.